Skip to main content

Wie zijn wij?

VL Account & Consultancy is inmiddels meer dan 25 jaar actief binnen het Midden en Kleinbedrijf. Het kantoor heeft een stabiele, evenwichtige groei doorgemaakt.

In 1986 is Frans van de Laar voor zichzelf begonnen, inmiddels wordt hij bijgestaan door diverse vakbekwame en gediplomeerde medewerksters.
Voorzien van diverse aanvullende studies kan het kantoor zich moeiteloos profileren op de diverse deelterreinen, waaronder ondermeer zijn te verstaan de terreinen van financiële dienstverlening, pensioenproblematiek en bedrijfsadvisering.

Door middel van zelfstudie heeft Frans van de Laar zich weten te bekwamen tot zelfstandig werkend belastingadviseur. Op gepaste wijze laat hij zich bijstaan, om ook de complexe zaken binnen de fiscaliteit te kunnen beoordelen en daar waar nodig uit te werken en uit te voeren.

Als relatief klein kantoor staan we dichter bij de ondernemer. Wij ondervinden dat wat ook onze cliënten als ondernemer ondervinden. De persoonlijke ervaring en onze specifieke kennis stellen ons beter in staat ons in te leven in de problemen van onze cliënten en hen dus nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het kantoor kiest voor een geleidelijke groei om de cliënten persoonlijk te kunnen blijven bedienen.

Kortom VL Account & Consultancy is een ondernemer en adviseur in de regio.